Electro:

Elektra bedrijfspand aanleggen.  
In een bedrijfsgebouw onderscheiden we kracht en lichtinstallatie.

De krachtinstallatie ook wel 3-fasen installatie genoemd voorziet in de voeding van apparaten, machines en dergelijke waar motoren of verwarmingselementen inzitten. Dit kunnen zijn: machines in een fabriek maar tevens liften, installaties voor koeling, ventilatie en verwarming, keukens.
Dit zijn vaak grotere vermogen gebruikende delen. Om onveilige situaties te voorkomen is het een goede keus om de bedrijfsinstallatie te laten aanleggen en onderhouden door een professioneel elektrotechnisch bedrijf met meer dan voldoende ervaring en goed opgeleide monteurs.

Valkis installatietechniek kan voor u meer betekenen dan alleen de elektrotechnische installaties. Denk bijvoorbeeld aan beveiligings-, communicatie en specifieke installaties zoals domotica, stofzuiginstallaties, automatiesering,poortbesturing en elektrische vloerverwarming. 

Industriële aanleggen van de installatie en het automatiseren:

Maak kennis met de oplossingen van Valkis installatietechniek voor industriële aanleggen en automatisering. 

We optimaliseren uw processen met betrouwbare en efficiënte toepassingen die naadloos aansluiten op uw behoeften. Dat betekent dat we uw organisatie eerst willen leren kennen. 

Uw industriële processen begrijpen en weten wat uw voornaamste voorwaarden zijn. Daarna volgt een perfect passende oplossing als vanzelf. Automatiseer en optimaliseer uw bedrijfsprocessen met oplossingen die zich snel terugverdienen. 

Onze specialisten maken graag kennis met u.

Elektrotechnische installatiewerkzaamheden in de utiliteitsbouw kunnen door Valkis installatietechniek professioneel worden uitgevoerd. 

Met utiliteitsbouw moet u denken aan fabrieken, kantoren, scholen, opslagruimtes, winkels, garages, sportscholen, horecagelegenheden. Het zijn kort gezegd alle gebouwen die niet een directe woonbestemming hebben. 

Valkis installatietechniek heeft in de utiliteitsbouw al veel projecten mogen uitvoeren waarbij de vele disciplines die in eigen huis aanwezig zijn uitstekend tot zijn recht komen. Voor data netwerken installatie bent u bij ons ook op het goede adres tevens leveren wij ook alarminstallatie en camerasystemen.